خوراکی‌ها کاهش مرگ با خوردن فلفل تند

خوراکی‌ها
کاهش مرگ با خوردن فلفل تند   29-دی-95
بررسی انجام شده در دانشگاه "ورمونت" آمریکا نشان می‌دهد بین مصرف فلفل تند و افزایش طول عمر ارتباط وجود دارد.به گزارش ایسنا، محققان آمریکایی در بررسی انجام شده دریافتند مصرف فلفل قرمز تند می‌تواند احتمال مرگ و میر را در افراد کاهش دهد.در این مطالعه مشخص شد افرادی که به طور مرتبط از فلفل قرمز تند مصرف می‌کنند در مجموع 13 درصد کمتر در معرض مرگ و میر بخصوص بر اثر سکته مغزی و حمله قلبی قرار دارند.پیش از این نیز در سال 2015 میلادی محققان چینی به بررسی تاثیر مصرف فلفل تند بر کاهش میزان مر گ و میر افراد پرداخته بودند.در مطالعه جدید محققان به بررسی اطلاعات بیش از 16 هزار آمریکایی در یک دوره 23 ساله پرداخته و دریافتند که این افراد از وضعیت جسمی سالم‌تری برخوردار هستند.به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، محققان آمریکایی همچنین اظهار داشتند: اگرچه مکانیزمی که فلفل می‌تواند مرگ و میر را به تاخیر اندازد هنوز خیلی مشخص نیست، کانال‌های TRP که گیرنده‌های اولیه ترکیب‌های تند از قبیل کاپسایسین هستند می‌توانند در بخشی از این ارتباط نقش داشته باشند.