در گفتوگو با ایلنا
مطرح شد؛
بیکاری گسترده کارگران
کورهپزخانههای قرچک ورامین/ پیمانهای دستهجمعی منعقد نشد 2 آبان - 95
یک فعال صنفی
کارگران کورهپزخانهها میگوید: حدود نود درصد از کورهپزخانههای قرچک ورامین
تعطیل شده و این مساله منجر به بیکاری کارگران شاغل در کورهپزخانهها و روی آوردن
آنها به مشاغل کاذب شده است.
«جعفر معصومی اصل» عضو انجمن صنفی
کارگران کورهپزخانههای قرچک ورامین در گفتگو با ایلنا، گفت: کورهپزخانههای
قرچک به دلیل رکود بازار و افزایش قیمت حاملهای انرژی تقریبا غیرفعال شدهاند، به
طوریکه از حدود ۴۰، ۵۰ کوره پزخانه این منطقه، در حال
حاضر فقط ۳ یا ۴ واحد فعال هستند.
وی افزود: اگر فرض بگیریم به طور متوسط در هر واحد ۴۰ نفر کار میکردهاند، با این رکود
و توقف فعالیت، بیش از هزار کارگر بیکار شدهاند.
این فعال صنفی کارگران کورهپزخانهها با بیان اینکه مسئولان باید فکری به
حال کارگران این صنف بکنند افزود: کارگران بیکار شده یا دستفروشی میکنند یا در
مشاغل کاذب دیگر مشغول به کار هستند.
وی ادامه داد: این کارگران حتی در زمان اشتغال، بخش قابل توجهی از سوابق
بیمهای خود را نیز از دست دادهاند و تعداد بسیاری از آنها با وجود کهولت سن،
نمیتوانند بازنشست شوند.
معصومی اصل در ادامه به روند افزایش دستمزد کارگران کورهپز اشاره کرد و
گفت: هرساله افزایش دستمزد کارگران این صنف با انعقاد پیمانهای دستهجمعی میان
انجمنهای صنفی کارگران و اتحادیههای کارفرمایی با حضور نمایندگان دولت انجام میشد
که متاسفانه امسال هیچ پیمانی منعقد نشد و دستمزدها افزایش نیافت.
وی در پایان تصریح کرد: کارگران کورهپزخانهها با دستمزد سالهای پیش
بایستی کار کنند و البته با توجه به بیکاری گسترده، فرصت شغلی با همان شرایط هم
برایشان فراهم نمیشود..
یک فعال صنفی
کارگران کورهپزخانهها میگوید: حدود نود درصد از کورهپزخانههای قرچک ورامین
تعطیل شده و این مساله منجر به بیکاری کارگران شاغل در کورهپزخانهها و روی آوردن
آنها به مشاغل کاذب شده است.