یک کارشناس طب سنتی نسخهای برای تقویت
معده, رودهها و درمان یبوست، عنوان کرد.
«سید جواد علوی» درباره راههای تقویت معده اظهار داشت: اگر معده سالم باشد افراد هرگز بیمار نمیشوند, ضعف معده، از علل اصلی بروز بیماری است.
*نسخه اول برای تقویت معده
بهگفته وی، از راههای تقویت معده میتوان به نسخه یک قاشق مرباخوری بارهنگ + یک قاشق مرباخوری نعنا خشک + یک لیوان آب + نصف لیوان گلاب اشاره کرد که بهتر است این مواد یادشده را در یک قوری ریخته در آن را بسته و ده دقیقه بجوشد و بدون اینکه این جوشانده را صاف کنند با عسل یا نبات شیرین کنند و نیم ساعت قبل از غذا مصرف کنند و دمنوش آویشن و پونه کوهی را یک ساعت بعد از غذا مصرف کنند، البته برای رسیدن به نتیجه، بهتر است بهمدت یک تا سه ماه مصرف شود.
این کارشناس طب سنتی بیان داشت: بهترین مسئله برای تقویت معده رعایت آداب صحیح غذا خوردن است یعنی مصرف آب و مایعات در حالت ناشتا، نصفشب، یک ربع قبل غذا، بین غذا و تا یک ساعت بعد غذا جداً پرهیز شود.
وی عنوان کرد: خوب جویدن غذا مهمترین اصل در حفظ سلامت معده است، همچنین بهتر است افراد برای رفع تشنگی شبها آب گرم و عسل و گلاب بنوشند و بهتر است قبل از خواب این نوشیدنی را درست کنند و در صورت تشنگی در میانه شب مصرف کنند.
*نسخه دوم برای تقویت معده
علوی اضافه کرد: نسخه دیگری برای رفع ضعف معده وجود دارد که میتوان از مخلوط نمک طبیعی و پودر آویشن (بهنسبت 1 به 3) قبل و بعد از غذا و چه بهتر که روی غذا خورده شود. آویشن معده را دباغی میکند.
* نسخهای برای تقویت روده برای درمان یبوست
این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: برای تقویت رودهها و درمان یبوست بهتر است که 7 عدد انجیر را هر شب در یکسوم لیوان گلاب + دوسوم لیوان آب خیسانده شود و صبح ناشتا هر روز نیم ساعت قبل از صبحانه تا سه هفته خورده شود.
«سید جواد علوی» درباره راههای تقویت معده اظهار داشت: اگر معده سالم باشد افراد هرگز بیمار نمیشوند, ضعف معده، از علل اصلی بروز بیماری است.
*نسخه اول برای تقویت معده
بهگفته وی، از راههای تقویت معده میتوان به نسخه یک قاشق مرباخوری بارهنگ + یک قاشق مرباخوری نعنا خشک + یک لیوان آب + نصف لیوان گلاب اشاره کرد که بهتر است این مواد یادشده را در یک قوری ریخته در آن را بسته و ده دقیقه بجوشد و بدون اینکه این جوشانده را صاف کنند با عسل یا نبات شیرین کنند و نیم ساعت قبل از غذا مصرف کنند و دمنوش آویشن و پونه کوهی را یک ساعت بعد از غذا مصرف کنند، البته برای رسیدن به نتیجه، بهتر است بهمدت یک تا سه ماه مصرف شود.
این کارشناس طب سنتی بیان داشت: بهترین مسئله برای تقویت معده رعایت آداب صحیح غذا خوردن است یعنی مصرف آب و مایعات در حالت ناشتا، نصفشب، یک ربع قبل غذا، بین غذا و تا یک ساعت بعد غذا جداً پرهیز شود.
وی عنوان کرد: خوب جویدن غذا مهمترین اصل در حفظ سلامت معده است، همچنین بهتر است افراد برای رفع تشنگی شبها آب گرم و عسل و گلاب بنوشند و بهتر است قبل از خواب این نوشیدنی را درست کنند و در صورت تشنگی در میانه شب مصرف کنند.
*نسخه دوم برای تقویت معده
علوی اضافه کرد: نسخه دیگری برای رفع ضعف معده وجود دارد که میتوان از مخلوط نمک طبیعی و پودر آویشن (بهنسبت 1 به 3) قبل و بعد از غذا و چه بهتر که روی غذا خورده شود. آویشن معده را دباغی میکند.
* نسخهای برای تقویت روده برای درمان یبوست
این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: برای تقویت رودهها و درمان یبوست بهتر است که 7 عدد انجیر را هر شب در یکسوم لیوان گلاب + دوسوم لیوان آب خیسانده شود و صبح ناشتا هر روز نیم ساعت قبل از صبحانه تا سه هفته خورده شود.