افزودن شکر به شیر ممنوع!


یک کارشناس تغذیه تاکید کرد: در شیر به جای شکر از شیرین کننده‌های طبیعی مانند موز و توت‌فرنگی استفاده کنید.به گزارش ایسنا، آرزو کاوه‌ای اظهار کرد: اگر میزان استفاده از کاکائو در شیر در حد کم باشد مشکلی در تاثیر مثبت آن ایجاد نمی‌کند. وی با بیان اینکه لبنیات تامین کننده پروتئین و کلسیم هستند، اظهار کرد: شیر، ماست، پنیر، کشک و بستنی جزو لبنیات بوده، اما به هیچ وجه خامه و سرشیر خواص لبنیات را ندارند.کاوه‌ای در عین حال گفت: همچنین متاسفانه برخی از افراد بر این باورند که لبنیات کم چرب به علت جدا شدن چربی، کلسیم را به بدن نمی‌رسانند.وی با اشاره به بهترین میزان مصرف لبنیات، گفت: همه افراد در دوران و سنین مختلف باید حداقل روزانه یک لیوان شیر و یک لیوان ماست مصرف کرده و کسانی که به شیر حساسیت دارند می‌توانند دو واحد ماست مصرف کنند. زنان باردار و شیرده و نوجوانان باید روزانه سه تا چهار لیوان شیر و لبنیات استفاده کنند.وی تصریح کرد: همچنین مصرف دو لیوان شیر و چهار لیوان دوغ، یک چهارم لیوان کشک یا مصرف 45 تا 60 گرم پنیر نیز جایگزین دو واحد شیر بوده و همین خاصیت را داراست.کاوه‌ای در ادامه بر مصرف لبنیات پاستوریزه تاکید کرد و افزود: عملیات پاستوریزه کردن شیر در محتوای آن تاثیری ندارد بلکه باعث از بین رفتن میکروب‌ها می‌شود.وی چربی پالم را بدترین چربی دانست و تصریح کرد: پالم در شیرهای پرچرب استفاده شده و در لبنیات کم چرب جایی ندارد.کاوه‌ای لبنیات با چربی 2.5 درصد را نرمال‌ترین نوع لبنیات دانست و گفت: برخی از افراد با مصرف شیر حالت نفخ پیدا می‌کنند که با اضافه کردن چای و عسل می‌توانند با این مشکل مقابله کنند.این کارشناس تغذیه در پایان خاطر نشان کرد: مصرف شیر به صورت گرم یا سرد در محتوای آن تاثیری ندارد