خواص باور نكردني لبو

خوراكي‌ها
خواص باور نكردني لبو
 19آبان-93
يك متخصص تغذيه، لبو را به علت وجود يك ماده آنتي اكسيدان، ضد سرطان دانست. "آرزو كاوه‌اي" در گفت و گويي، افزود: "لبو" جزو گروه سبزيجات بوده و از نظر مواد مغذي، داراي قند بالايي است. وي لبو را پيش ساز ويتامين A، C و ويتامين D دانست و گفت: لبو داراي فيبر، منيزيم و از نظر املاح، حاوي پتاسيم بالايي بوده و براي پيشگيري از يبوست بسيار مفيد است. اين متخصص تغذيه با بيان اينكه بعضي از افراد به اشتباه فكر مي‌كنند، لبو سرشار از آهن است، در صورتي كه اينگونه نيست، تاكيد كرد: لبو سرشار از اسيدفوليك بوده كه براي همه بانوان به ويژه خانم‌هاي باردار و دختران جوان بسيار مفيد است.
*بيماران قلبي و عروقي لبو بخورند
كاوه‌اي در ادامه به بيماران قلبي و عروقي توصيه كرد: حتما لبو را در برنامه غذايي خود بگنجانند، چرا كه اين نوع از سبزيجات، كلسترول خون را كاهش مي‌دهد. وي تصريح كرد: لبو به علت داشتن پتاتسيم بالا خون را تنظيم مي‌كند، به همين علت مصرف آن به بيماراني كه فشار خون بالايي دارند، توصيه مي‌شود.
*بيماران ديابتي لبو مصرف نكنند
"كاوه‌اي" در بخش ديگري اظهار كرد: به علت بالا بودن قند در لبو، افراد مبتلا به ديابت بهتر است از اين ماده پرارزش استفاده نكنند يا در مصرف آن احتياط كنند. وي در پايان لبو را بهترين شيرين‌كننده خواند و ادامه داد: مي‌توان لبو را با ماست و سالاد، همچنين مخلوط انواع آب ميوه استفاده كرد