زياد فلافل نخوريد

توصيه‌هاي پزشكي
زياد فلافل نخوريد
 18آبان-93
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران درباره زياده روي در مصرف فلافل هشدار داد. "محسن اعرابي" پايين بودن قيمت فلافل، استفاده از انواع ادويه و ترشي در اين نوع غذاي جنوبي سريع پخت كه با خمير نخود تهيه مي‌شود را چالشي براي سلامت دانست. وي با بيان اينكه مصرف اين غذاي فست فودي كمتر از يكسال اخير در مراكز متعدد پخت فلافل شهرهاي مازندران بسيار زياد شده به مردم توصيه كرد با آگاهي از مضرات آن در استفاده از روغنهاي مانده به نمك فراوان و افزودنيهاي شيميايي و مواد بي‌كيفيت، زياد روي نكنند. "اعرابي" اضافه وزن، تغيير حالت خلق و خوي روحي و رواني، افسردگي، پيش فعالي ابتلا به انواع بيماريهاي قلبي - عروقي، فشار خون،‌ابتلا به سرطان و ديابت را از ديگر اثرات مصرف غذاهاي فست فودي بر شمرد. او با اشاره به اينكه يكسال گذشته مازندران بدون واحد فروش فلافل بوده و اكنون صدها واحد در شهرها ايجاد شده كه تنها در قائم شهر 40 واحد فعاليت مي‌كند، نظارت ويژه بهداشت به اين مراكز را خواستار شد.