چند گزیده گزارش پزشکی
21 آبان -93
محققان دانشکده پزشکی جان هاپکینز و
نبراسکای آمریکا موفق به کشف ویروسی شده اند که موجب کندذهنی انسان می شود.
به گزارش ساینس، محققان در طول یک پژوهش برای بررسی میکروب های گلوی افراد، دریافتند که یک DNA موجود در گلو با ویروسی به نام ATCV-۱ کاملا همسان است. این ویروس باعث آلوده کردن جلبک سبز موجود در دریاچه ها و حوضچه های آب شیرین می شود و تا امروز تصور میشد که بدن انسان نسبت به این ویروس ایمن است.
این ویروس در نمونه برداشته شده از گلوی ۴۲ درصد از داوطلبان شرکت کننده در تحقیق وجود داشت. مطالعه بیشتر نشان داد که این ویروس مغز را آلوده می کند و با کاهش کارکردهای شناختی مغز، آگاهی فضایی و توجه، باعث کندی ذهن و حماقت می شود.
تاثیر مستقیم این ویروس بر کاهش توانایی مغز کاملا به اثبات رسیده است ولی هنوز دلیل آن مشخص نیست. نتایج این تحقیقات برای اولین بار ثابت کرده است که میکروارگانیسم هایی وجود دارند که بدون تاثیر بر سیستم ایمنی بدن، قادر به تحریک سیستم فیزیولوژیکی هستند. عمده ترین تفاوت های فیزیولوژیکی، از تفاوت های ژنتیکی ناشی می شوند و بسیاری از آنان به دلیل وجود میکروارگانیسم های مختلف در بدن هستند. مدیر این پروژه تحقیقاتی گفته است که این مطالعه نگرش جدیدی را برای مقابله با عوامل بیماری زا از قبیل ویروس ابولا و آنفلوانزا پیش روی دانشمندان قرار داده است.
به گزارش ساینس، محققان در طول یک پژوهش برای بررسی میکروب های گلوی افراد، دریافتند که یک DNA موجود در گلو با ویروسی به نام ATCV-۱ کاملا همسان است. این ویروس باعث آلوده کردن جلبک سبز موجود در دریاچه ها و حوضچه های آب شیرین می شود و تا امروز تصور میشد که بدن انسان نسبت به این ویروس ایمن است.
این ویروس در نمونه برداشته شده از گلوی ۴۲ درصد از داوطلبان شرکت کننده در تحقیق وجود داشت. مطالعه بیشتر نشان داد که این ویروس مغز را آلوده می کند و با کاهش کارکردهای شناختی مغز، آگاهی فضایی و توجه، باعث کندی ذهن و حماقت می شود.
تاثیر مستقیم این ویروس بر کاهش توانایی مغز کاملا به اثبات رسیده است ولی هنوز دلیل آن مشخص نیست. نتایج این تحقیقات برای اولین بار ثابت کرده است که میکروارگانیسم هایی وجود دارند که بدون تاثیر بر سیستم ایمنی بدن، قادر به تحریک سیستم فیزیولوژیکی هستند. عمده ترین تفاوت های فیزیولوژیکی، از تفاوت های ژنتیکی ناشی می شوند و بسیاری از آنان به دلیل وجود میکروارگانیسم های مختلف در بدن هستند. مدیر این پروژه تحقیقاتی گفته است که این مطالعه نگرش جدیدی را برای مقابله با عوامل بیماری زا از قبیل ویروس ابولا و آنفلوانزا پیش روی دانشمندان قرار داده است.
لابد این نظر شامل
مواد غذایی وکیفیت شان می شود!
یک متخصص پوست، مو و زیبایی به بیان
ویژگیهای یک شامپوی خوب پرداخت و گفت: شامپوهای خارجی لزوما شامپوهای بهتری
نیستند. به گزارش ایسنا، دکتر علی ابراهیمی گفت:
بهترین انواع شامپوها، شامپوهایی هستند که با موی سر فرد همخوانی داشته و پس از
شستوشوی موی سر فرد حس رضایت بخشی داشته باشد. این متخصص پوست، مو و
زیبایی افزود: شامپوی مناسب شامپویی است که موها پس از شستوشو با آن خوش حالت
شوند، ضمن اینکه چربیهای موی سر را از بین برده و حالت شکنندگی به موی سر ندهد.
بسیاری از شامپوهای ایرانی کیفیت خوبی دارند و خارجی بودن شامپو لزوما به معنای با
کیفیتتر بودن آن نیست. این متخصص پوست، مو و
زیبایی با تاکید بر اینکه قیمت شامپو تاثیر زیادی در کیفیت آن ندارد، گفت:
شامپوهای گرانقیمت لزوما شامپوهای بهتری نیستند. ابراهیمی در ادامه با
بیان اینکه مصرف شامپو بچه برای افراد دارای موهای خشک میتواند مناسب باشد، گفت:
برای افرادی که موهای چرب و معمولی دارند، شامپو بچه نمیتواند قدرت پاک کنندگی
لازم را داشته باشند. وی درباره مصرف نرم
کنندهها نیز توصیههایی داشت و مصرف زیاد آن را را توصیه نکرد و افزود: نرم کنندهها
میتوانند برای افراد دارای موهای خشک مفید باشند، اما استفاده از آنها در افراد
با سایر انواع موها توصیه نمیشود.
میلیونها نفر در جهان از بوی بد دهان
رنج میبرند و این امر تاثیرات روانی و اجتماعی زیادی روی آنها گذاشته است. به گزارش
فارس، شاید میلیونها نفر از بوی بد دهان رنج ببرند؛ برخی از این افراد حتی جرات
نمیکنند در مورد این موضوع با دکتر مشورت کنند و اطرافیان این افراد
از بوی بد تنفس و دهان آنها رنج میبرند به همین دلیل این افراد معمولاً یا کمتر
حرف میزنند یا در مجامع عمومی کمتر شرکت میکنند؛ این حالت تاثیر روانی و اجتماعی
زیادی روی این افراد میگذارد. در ژاپن یک چهارم
افراد بالای 30 سال از این موضوع رنج میبرند و در کالیفرنیا این امر تبدیل به
وسواس شده است؛ با این حال راههایی وجود دارند که میتوانند در این امر موثر
باشند. آب: خشکی دهان یک محیط مساعد برای رشد باکتری
است؛ به همین منظور باید دائم آب بنوشید تا باکتریهای دهان حداقل به طور موقت از
دهان خارج شوند؛ خشکی دهان در اثر کمبود بزاق دهان است که ممکن است در اثر مصرف
قرصهای آنتی هیستامین، داروهای ضد افسردگی یا فشارخون بالا این خشکی بوجود
بیاید. جعفری: در پایان هر وعده غذایی جویدن جعفری
برای رفع بد بویی دهان مفید است؛ جعفری سرشار از کلروفیل است و میکروبها را میکشد.
پرتقال: پرتقال بخورید؛ اسیدسیتریک آن غدد بزاقی را تحریک و نفس را تازه میکند.
پاک کردن زبان: پس از اتمام غذا با قاشق فلزی یا پلاستیکی یا مسواک اطراف و روی زبان را از موادغذایی پاک کنید (مسواک یا قاشق را با ملایمت از انتهای زبان به جلو بکشید) این کار را چندین بار تکرار کنید، سپس دهان را با آب بشوئید. میخک: سرشار از اوژنول است که به عنوان یک ضدعفونی کننده و آرام کننده درد دندان استفاده میشود و دارای خواص ضد باکتری قوی است؛ این گیاه را کمی باید بجوید و سپس آن را از دهان خارج کنید. رازیانه: رازیانه، هل و شوید باکتریهای روی زبان را کشته و بوی بد دهان را از بین میبرند.
چوب دارچین: دارچین ضد عفونی کننده است.
دهان شویه: یکی از راههای رفع بوی بد دهان شستن دهان با دهان شویه است.
خمیردندان: خمیردندانی که حاوی اسانس درخت چای است ضد عفونی کنندهای طبیعی است.
اقدامات پیشگیرانه:
مسواک کردن دندانها قبل و بعد از خواب و پس از هر وعده غذایی، استفاده کردن نخ دندان و شستشوی دهان چند بار در روز بوی بد دهان را کاهش میدهد. مسواک کردن دندانها به غیر از اینکه بوی بد دهان را از بین میبرد برای لثهها و دندانها و سلامت بدن مفید است.
افرادی که دندان مصنوعی دارند بیشتر باید بهداشت دهان و دندان را رعایت کنند و بهتر است دندانها را در یک محلول ضدعفونی کننده بشویند.
توتون، تنباکو، سیر، پیاز و برخی از پنیرها باعث بدبویی دهان میشوند.
به غیر از راههای گفته شده بهتر است با دکتر نیز در مورد این مشکل مشورت کنید.
پرتقال: پرتقال بخورید؛ اسیدسیتریک آن غدد بزاقی را تحریک و نفس را تازه میکند.
پاک کردن زبان: پس از اتمام غذا با قاشق فلزی یا پلاستیکی یا مسواک اطراف و روی زبان را از موادغذایی پاک کنید (مسواک یا قاشق را با ملایمت از انتهای زبان به جلو بکشید) این کار را چندین بار تکرار کنید، سپس دهان را با آب بشوئید. میخک: سرشار از اوژنول است که به عنوان یک ضدعفونی کننده و آرام کننده درد دندان استفاده میشود و دارای خواص ضد باکتری قوی است؛ این گیاه را کمی باید بجوید و سپس آن را از دهان خارج کنید. رازیانه: رازیانه، هل و شوید باکتریهای روی زبان را کشته و بوی بد دهان را از بین میبرند.
چوب دارچین: دارچین ضد عفونی کننده است.
دهان شویه: یکی از راههای رفع بوی بد دهان شستن دهان با دهان شویه است.
خمیردندان: خمیردندانی که حاوی اسانس درخت چای است ضد عفونی کنندهای طبیعی است.
اقدامات پیشگیرانه:
مسواک کردن دندانها قبل و بعد از خواب و پس از هر وعده غذایی، استفاده کردن نخ دندان و شستشوی دهان چند بار در روز بوی بد دهان را کاهش میدهد. مسواک کردن دندانها به غیر از اینکه بوی بد دهان را از بین میبرد برای لثهها و دندانها و سلامت بدن مفید است.
افرادی که دندان مصنوعی دارند بیشتر باید بهداشت دهان و دندان را رعایت کنند و بهتر است دندانها را در یک محلول ضدعفونی کننده بشویند.
توتون، تنباکو، سیر، پیاز و برخی از پنیرها باعث بدبویی دهان میشوند.
به غیر از راههای گفته شده بهتر است با دکتر نیز در مورد این مشکل مشورت کنید.