خوراكي‌ها 6 ادويه پرخاصيت براي كنترل ديابت

خوراكي‌ها
6 ادويه پرخاصيت براي كنترل ديابت
25آبان-93

ديابت بيماري است كه به ندرت قابل بهبود است و تنها مي‌توان اين بيماري را كنترل كرد. در صورت رعايت نكردن نكات تغذيه اي، به تدريج بيماري وخيم‌تر مي‌شود و به ارگان‌هاي بدن آسيب مي‌رساند. از اين رو كنترل اين بيماري اهميت زيادي دارد. برخي از ادويه‌ها براي كنترل اين بيماري مفيد است.
* دارچين: اين ادويه روند سوخت و ساز گلوكز را بهبود مي‌بخشد. اين ادويه حاوي ماده‌اي است كه به سلول‌هاي بدن در جذب قند كمك مي‌كند.
* ميخك: نسبت به دارچين داراي خاصيت ضدالتهابي بيشتري است و در نتيجه، براي كنترل ديابت مفيد است.
* فلفل قرمز: بيماري ديابت در نخستين مرحله روي روند گردش خون تاثير مي‌گذارد. گردش خون كند مي‌شود و خون به قسمت‌هاي تحتاني بدن جريان پيدا مي‌كند. در فلفل قرمز ماده‌اي وجود دارد كه گردش خون را تقويت مي‌كند.
* مريم گلي: ديابت كنترل نشده به سلول‌هاي مغز آسيب مي‌رساند و در نهايت باعث بيماري آلزايمر مي‌شود. مريم گلي با ترميم سلول‌هاي مغز با بيماري آلزايمر مقابله مي‌كند.
* زردچوبه: اين ادويه گردش خون را تقويت و تعادل بدن را حفظ مي‌كند. ديابت با ضعيف كردن سيستم ايمني، روند درمان عفونت‌ها را كند مي‌كند اما خاصيت ضدعفوني‌كننده و ضدالتهابي زردچوبه سيستم ايمني را تقويت مي‌كند.
* سير: اين گياه مفيد براي قلب، قابليت پمپاژ قلب را بالا مي‌برد. به همين دليل سير براي بيماران ديابتي بسيار مفيد است.