چند گزیده گزاری خبری
پزشکی – 25 آبان -93
دو ماده غذایی «سرکه سیب» و «دارچین»
برای کاهش قند خون فواید معجزهآسای دارد. به گزارش تسنیم، دو
ماده غذایی «سرکه سیب» و «دارچین» برای کاهش قند خون فواید معجزهآسای دارد.
سرکه سیب
مطالعات نشان میدهند که 2 قاشق غذا خوری سرکه سیب به همراه یک اُونس پنیر به هنگام شب میتواند قند خون را در روز بعد به هنگام صبح کاهش دهد.
همچنین، مصرف سرکه در غذا میتواند اثر خود را تا 2 ساعت بعد نشان دهد که قند خون را تا حد زیادی کاهش میدهد.
نوشیدن سرکه سیب نیز میتواند برای کسانی که تمایل به طعمهای ترش دارند خوشایند باشد. سایرین نیز میتوانند در تهیه سُس از آن استفاده کنند و از خواص آن بهره لازم را ببرند.
دارچین
اضافه کردن دارچین به غذا میتواند از طرفی باعث طعم دادن به غذا شود و عطر خوشایندی به آن دهد و از طرفی دیگر میتواند همزمان باعث کاهش قندخون شما شود. مطالعات نشان میدهند که مصرف یک تا 6 گرم دارچین بهصورت روزانه میتواند سطوح گلوکز، تری گلیسیرید، کلسترول LDL در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم را بهصورت قابل ملاحظه ای کاهش دهد. توجه: 2 تا 4 گرم دارچین به اندازه نصف تا یک قاشق غذاخوری دارچین است. به یاد داشته باشید که مصرف زیاد و بیش از حد دارچین میتواند مضر و سمی باشد. دارچین را میتوانید با اسپرسو و یا ماست، چای و یا همراه غلات میل کنید.
مطالعات نشان میدهند که 2 قاشق غذا خوری سرکه سیب به همراه یک اُونس پنیر به هنگام شب میتواند قند خون را در روز بعد به هنگام صبح کاهش دهد.
همچنین، مصرف سرکه در غذا میتواند اثر خود را تا 2 ساعت بعد نشان دهد که قند خون را تا حد زیادی کاهش میدهد.
نوشیدن سرکه سیب نیز میتواند برای کسانی که تمایل به طعمهای ترش دارند خوشایند باشد. سایرین نیز میتوانند در تهیه سُس از آن استفاده کنند و از خواص آن بهره لازم را ببرند.
دارچین
اضافه کردن دارچین به غذا میتواند از طرفی باعث طعم دادن به غذا شود و عطر خوشایندی به آن دهد و از طرفی دیگر میتواند همزمان باعث کاهش قندخون شما شود. مطالعات نشان میدهند که مصرف یک تا 6 گرم دارچین بهصورت روزانه میتواند سطوح گلوکز، تری گلیسیرید، کلسترول LDL در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم را بهصورت قابل ملاحظه ای کاهش دهد. توجه: 2 تا 4 گرم دارچین به اندازه نصف تا یک قاشق غذاخوری دارچین است. به یاد داشته باشید که مصرف زیاد و بیش از حد دارچین میتواند مضر و سمی باشد. دارچین را میتوانید با اسپرسو و یا ماست، چای و یا همراه غلات میل کنید.
مصرف شلغم از ابتلا به سرطان،بیماریهای
کلیه، یبوست و التهاب مجاری تنفسی جلوگیری کرده و به تشکیل بافتهای استخوانی و
سیستم عصبی کمک میکند.به گزارش شهروند، مصرف شلغم بهصورت
روزانه موجب از بین رفتن اسیداوریک در خون میشود و به رفع سنگهای کلیه کمک میکند
و دردهای بیماران مبتلا به نقرس و بیماریهای مفصلی را تسکین میدهد. بهترین شیوه
برای تهیه شلغم که ویتامین و خواص درمانی آن حفظ شود بخارپز کردن آن است. در این
شرایط تمام خواص درمانی شلغم حفظ میشود. در حقیقت این روش در مقایسه با آب پز شدن
شلغم بهتر است زیرا هنگام آب پز شدن بخشی از خواص درمانی شلغم که مانع از ابتلای
مصرفکننده به سرطان میشود از شلغم خارج میشود.شلغم علاوهبر داشتن ویتامین و مواد
معدنی، خواص درمانی ویژهای دارد که از آن برای درمان یبوست، تقویت بینایی و بهبود
التهابهای مجاری تنفسی در زمان سرماخوردگی استفاده میکنند.گوگرد موجود در شلغم به تقویت حافظه و
سیستم عصبی کمک کرده و مصرف روزانه و خام شلغم نیز برای درمان جوشهای صورت و
شادابی پوست موثر است. مواد مغذی موجود در شلغم نیز برای تشکیل بافتهای استخوانی
مفید است به همین دلیل در دوران بارداری برای افزایش استقامت بدن مادر و تقویت
بافت استخوانی جنین مناسب است.شلغم میتواند در درمان برونشیت، مشکلات
تنفسی و آسم هم موثر باشد. شلغم به میزان زیادی ویتامین C دارد و خاصیت آنتیاکسیدانی
داشته و از ابتلا به سرطان جلوگیری میکند.نوشیدن آبی که شلغم در آن پخته شده برای
درمان گلودرد و التهابهای مجاری تنفسی توصیه شده است.
تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان
ایرلندی نشان میدهد، باکتری روده که مشابه باکتری موجود در ماست است، بر شیمی مغز
تأثیر گذاشته و به شکلگیری شخصیت انسان کمک کرده است.به گزارش ایسنا، باکتری روده بر شیمی
مغز اثر میگذارد و این بدان معناست که خوردن ماست میتواند به شادتر شدن افراد
کمک کند.این باکتری همچنین به شکلگیری شخصیت انسان کمک کرده و بخش
کلیدی در توسعه شخصیت اولیه انسان محسوب میشود.محققان دانشگاه کورک در خصوص نحوه دقیق
اثرگذاری این باکتری بر مغز تردید دارند، اما این ایده مطرح شده است که عصب واگ –
عامل ارتباط معده و مغز- در این فرآیند دخالت دارد.به گفته محققان، باکتری روده به تعامل
بیشتر انسانهای اولیه با یکدیگر کمک کرده و این مسئله شانس تکثیر باکتری را
افزایش داد.در این مطالعه، موشهایی که مقادیر مشخصی محصولات
پروبیوتیک مصرف کردند، با کاهش نشانههای اوتیسم و سطح اضطراب مواجه شدند.محصولات
پروبیوتیک از جمله ماست پروبیوتیک به ازدیاد باکتری روده منجر شده و به همین علت،
یک ابر مادهغذایی با قابلیت برطرف کردن مشکلات روده از جمله کولیت، اسهال و تقویت
سیستم ایمنی بدن شناخته میشود.
مطالعات جدید محققان امریکایی نشان میدهد
که افزایش آلودگی هوا باعث تشدید مشکلات تنفسی و همینطور افزایش وزن و چاقی میشود.به گزارش
مهر، مطالعات جدید محققان کالیفرنیا در امریکا نشان می دهد که آلودگی هوا می تواند
ریسک اضافه وزن و چاقی را در کودکان افزایش دهد. در این مطالعه، تاثیر آلودگی هوا
بر 11 هزار کودک مورد بررسی قرار گرفت.
تاثیر آلودگی هوا بر مکانیسم بدن
نتایج این تحقیقات نشان داد که قرار گرفتن در مناطقی که آلودگی بیشتری نسبت به سایر شهرها یا کشورها دارند، می تواند باعث افزایش شاخص توده بدنی در دوران کودکی شود. شاخص توده بدنی Body Mass Index سنجش آماری برای مقایسه بین وزن و قد یک فرد است. افزایش شاخص توده بدنی در دوران کودکی می تواند چاقی در دوران بزرگسالی را نیز به دنبال داشته باشد. "فرانک گیلیارد"، سرپرست این تیم تحقیقاتی می گوید:" در سال های اخیر، آلودگی هوا تبدیل به یکی از معضلات مهمی شده که کشورهای بسیار با آن دست به گریبان هستند اما تحقیقات جدید نشان می دهد که آلودگی هوا با ابتلا به چاقی نیز در ارتباط است. آلودگی هوا باعث تغییر در مکانیسم بدن و سوخت و ساز داخلی می شود تا بدن نسبت به ترشح انسولین مقاومت کرده و ترشح پی در پی انسولین افزایش وزن را به دنبال دارد."بنا به گزارشات منتشر شده در سازمان بهداشت جهانی World Health Organization، آمارهای جهانی گویای افزایش قابل توجه چاقی در سراسر دنیا هستند و این موضوع در حالی است که بایستی برنامه های بلند مدتی را برای سلامتی و مقابله با این معضل اندیشید. بنا به آمارهای جهانی در سال 2013 میلادی، بیش از 2.1 میلیارد نفر در دنیا با اضافه وزن و چاقی روبرو بوده اند. علاوه بر آن، چاقی هر ساله قربانیان بسیاری را نیز به خود اختصاص می دهد.
تاثیر آلودگی هوا بر مکانیسم بدن
نتایج این تحقیقات نشان داد که قرار گرفتن در مناطقی که آلودگی بیشتری نسبت به سایر شهرها یا کشورها دارند، می تواند باعث افزایش شاخص توده بدنی در دوران کودکی شود. شاخص توده بدنی Body Mass Index سنجش آماری برای مقایسه بین وزن و قد یک فرد است. افزایش شاخص توده بدنی در دوران کودکی می تواند چاقی در دوران بزرگسالی را نیز به دنبال داشته باشد. "فرانک گیلیارد"، سرپرست این تیم تحقیقاتی می گوید:" در سال های اخیر، آلودگی هوا تبدیل به یکی از معضلات مهمی شده که کشورهای بسیار با آن دست به گریبان هستند اما تحقیقات جدید نشان می دهد که آلودگی هوا با ابتلا به چاقی نیز در ارتباط است. آلودگی هوا باعث تغییر در مکانیسم بدن و سوخت و ساز داخلی می شود تا بدن نسبت به ترشح انسولین مقاومت کرده و ترشح پی در پی انسولین افزایش وزن را به دنبال دارد."بنا به گزارشات منتشر شده در سازمان بهداشت جهانی World Health Organization، آمارهای جهانی گویای افزایش قابل توجه چاقی در سراسر دنیا هستند و این موضوع در حالی است که بایستی برنامه های بلند مدتی را برای سلامتی و مقابله با این معضل اندیشید. بنا به آمارهای جهانی در سال 2013 میلادی، بیش از 2.1 میلیارد نفر در دنیا با اضافه وزن و چاقی روبرو بوده اند. علاوه بر آن، چاقی هر ساله قربانیان بسیاری را نیز به خود اختصاص می دهد.