پزشكان تغذيه چه غذاهايي را نمي‌خورند.

پزشكان تغذيه چه غذاهايي را نمي‌خورند. 14مرداد-93
بررسي الگوي غذايي پزشكان و متخصصان تغذيه يكي از ساده‌ترين روش‌هاي انتخاب برنامه غذايي سالم است. به گزارش ايرنا، مهار تعداد بسياري از بيماري‌هاي جسمي و روحي با رژيم غذايي سالم ممكن است. محققان دانشكده پزشكي دانشگاه هاروارد آمريكا با بررسي رژيم غذايي بسياري از كارشناسان تغذيه دريافته‌اند كه اكثر آنان برخي از غذاها را به طور كامل از وعده‌هاي خود حذف كرده‌اند. 
* غذاي كنسروي و گوشت فرآوري شده 
غذاهاي كنسروي و مواد پروتئيني فرآوري شده مملو از سديم، چربي، مواد نگهدارنده، نيترات و كالري هستند. مصرف اين مواد غذايي، دشمني علني با بدن است. 
* مصرف خامه و لبنيات پرچرب 
مصرف چربي نه تنها باعث اضافه وزن، چاقي و سكته قلبي و مغزي مي‌شود؛ بلكه مصرف لبنيات چرب باعث مي‌شود كه بدن كلسيم موجود در اين مواد را جذب نكند. 
* مواد غذايي كه از نظر ژنتيكي اصلاح شده اند 
هنوز گزارشي مبني بر مضر بودن اين مواد غذايي منتشر نشده است ولي اغلب كارشناسان تغذيه تمايلي براي مصرف آنان ندارند.
* نوشابه 
نوشابه مملو از قند و كالري است و علاوه بر چاقي، افزايش فشار خون و احتمال ديابت، باعث افزايش اشتها مي‌شود. هر ليوان نوشابه حاوي شش تا هشت قاشق چاي خوري شكر است.  در اين گزارش آمده است كه نوشابه‌هاي رژيمي به مراتب خطرناك‌تر از نوشابه‌هاي عادي هستند. طبق آخرين گزارشات نشريه آمريكايي Consumer Reports، تركيبات قهوه‌اي رنگ موجود در برخي از نوشابه‌هاي رژيمي سرطان‌زا هستند. 
* سوسيس و كالباس 
گرچه اين مواد غذايي بسيار خوشمزه و خوش آب و رنگ هستند ولي جزء مواد غذايي بسيار ناسالم محسوب مي‌شوند. انواع اين فرآورده‌ها اعم از كم چرب، دودي و ساده، ناسالم و فاقد مواد غذايي هستند. 
* قندهاي مصنوعي 

انواع شيرين كننده‌هاي مصنوعي استفاده شده در انواع شكلات، آدامس، آب ميوه و ساير تنقلات شيرين از ديدگاه كارشناسان سرطان‌زا و عامل بيماري‌هاي گوناگون هستند.