خوراكي‌ها سم زدايي با آب ليمو


خوراكي‌ها
سم زدايي با آب ليمو.
1مرداد-93
ليمو براي درمان بسياري از بيماري‌ها مفيد است و سال‌هاست كه انسان‌ها در هنگام بيماري و براي درمان از ليمو و آب ليمو استفاده مي‌كنند.ليمو داراي بسياري از خواص است و قرن‌هاست كه به عنوان ميوه درمانگر براي سلامتي شناخته شده و براي جلوگيري از بيماري استفاده مي‌شود؛ ليمو و آب ليمو براي دستگاه گوارش و كبد، سم‌زدايي از بدن، لاغري و ضد ويروس بودن بسيار مفيد است و به دليل ويتامين C بالايي كه دارد موجب تحريك سيستم ايمني بدن مي‌شود.ليمو غني از ويتامين C، اسيد سيتريك و فلاونوئيدهاست؛ ضمن اينكه خواص هيدراتي و مرطوب‌كننده دارد و به غذا طعم خوبي مي‌دهد.
*يبوست:
ليمو داراي اسيد فوليك است كه براي گوارش مفيد است؛ آب ليمو يبوست را از بين مي‌برد؛ اگر ليمو با معده خالي خورده شود، كبد را پاكسازي مي‌كند و براي هضم غذا مناسب است.
*سوزاندن كالري:
ليمو به سوزاندن كالري كمك مي‌كند در واقع هر 100 گرم آن 19 كالري مي‌سوزاند؛ مي‌توان آب ليمو را جايگزين آب ميوه‌ها و نوشابه‌هايي كه سرشار از قند و كالري هستند كرد.
*مهاركننده اشتها:
ليمو به دليل پكتين و فيبري كه دارد جلوي اشتها را مي‌گيرد و قند خون را تثبيت مي‌كند.
*خواص سم‌زدايي:
ليم سيستم گوارش را پاكسازي مي‌كند، ادرارآور است و باعث تحريك فعاليت كليه مي‌شود كه در نتيجه موجب سم زدايي مي‌شود.
*بوي بد دهان:
ليمو كمك مي‌كند نفس تازه شود و همچنين براي از بين بردن دندان درد و التهاب لثه مفيد است؛ اسيد سيتريك ليمو باعث تضعيف ميناي دندان مي‌شود كه بايد پس از خوردن ليمو دندان‌ها را مسواك زد.
*پاكسازي پوست:
به دليل سم‌زدايي و ادرار آور بودن آن، پوست را سالم و درخشان مي‌كند و به علت قليايي بودن، برخي از باكتري‌هايي كه موجب آكنه يا ديگر مشكلات پوستي مي‌شوند را از بين مي‌برد؛ ليمو به دليل داشتن ويتامين
C و ساير آنتي اكسيدان‌ها، چين و چروك‌ها را از بين مي‌برد و با راديكال‌هاي آزاد كه موجب پيري پوست مي‌شوند مبارزه مي‌كند.
*آب ليمو:
يك ليموي نصفه يا كامل را در يك تنگ آب نيمه گرم فشار دهيد تا آب ليمو با آب تنگ مخلوط شود؛ صبح ناشتا يك ليوان از اين مخلوط را 15 تا 20 دقيقه قبل از صبحانه مي‌توان خورد.
دماي آب ليمو بايد با دماي اتاق يكي باشد چون اگر سرد باشد به سيستم بدن شوك وارد مي‌كند و تمام مزاياي آن از بين مي‌رود.  يك ليموي نصفه يا كامل را در يك تنگ آب نيمه گرم فشار دهيد تا آب ليمو با آب تنگ مخلوط شود؛ صبح ناشتا يك ليوان از اين مخلوط را 15 تا 20 دقيقه قبل از صبحانه مي‌توان خورد.دماي آب ليمو بايد با دماي اتاق يكي باشد چون اگر سرد باشد به سيستم بدن شوك وارد مي‌كند و تمام مزاياي آن از بين مي‌رود.