نوشيدن چاي سبز خطر ابتلا به آلزايمر را كاهش مي‌دهد

نوشيدن چاي سبز خطر ابتلا به آلزايمر را كاهش مي‌دهد.30 فروردین - 93
محققان مي‌گويند كه نوشيدن چاي سبز به افزايش قواي حافظه كمك مي‌كند و در واقع مي‌توان از عصاره چاي سبز براي كاهش خطر ابتلا به بيماري‌هاي مربوط به قواي حافظه همچون آلزايمر استفاده كرد. به گزارش عصر ايران، محققان دانشگاه بازل سوئيس اعلام كردند: نوشيدن روزانه چاي سبز خطر ابتلا به اختلالات حافظه‌اي مانند آلزايمر را كاهش مي‌دهد.با بالا رفتن سن و پير شدن سلول‌ها، ترشح ماده شيميايي سروتونين كاهش مي‌يابد، بدين ترتيب ارتباط بين سلولي و انتقال اطلاعات دچار مشكل مي‌شود.اين مشكل بيشتر از همه در بخش حافظه و خاطرات خود را نشان مي‌دهد.اين مطالعه نشان داد كه مصرف منظم چاي سبز مي‌تواند خطر ابتلا به آلزايمر و ساير بيماري‌هاي مرتبط به زوال عقل را كاهش دهد و نيز باعث كندي روند رشد سلول‌هاي سرطاني شود. چاي سبز كه يك داروي قديمي در طب سنتي چين است داراي خواص محافظتي است.اين تحقيق نشان داد كه خواص محافظتي چاي سبز پس از هضم همچنان فعال مي‌مانند.اين مطالعه نشان داد: زماني كه چاي سبز توسط آنزيم‌هاي روده هضم مي‌شود مواد شيميايي حاصل از اين هضم با عواملي كه موجب ابتلا به آلزايمر مي‌شوند، مقابله مي‌كنند.علاوه بر اين نتايج مطالعه نشان داد كه مولفه‌هاي هضم شده حاصل از نوشيدن چاي سبز خواص ضد سرطاني نيز دارند به طوري كه به صورت قابل توجهي رشد سلول‌هاي تومور را كند مي‌كنند.