سيب سرشار از آنتياكسيدانهايي است كه براي همه افراد از جمله
ديابتيها مفيد است. "مجيد حسن قمي" متخصص تغذيه و رژيم درماني
گفت: تمامي ميوهها سرشار از آنتياكسيدانها و فيبر و انواع ويتامينها هستند كه
براي همه افراد از جمله ديابتيها مفيد است. وي با بيان اينكه ديابتيها دچار
آسيبهاي اكسيداتيد هستند، افزود: در سيب آنتياكسيدانها و ويتامينهايي از جمله C، E و A ميتواند "سيستم ايمني
بدن" را تقويت كند تا در دراز مدت دچار سرطان نشود. قمي تصريح كرد: سيب
سرشار از فيبر است كه در كاهش ميزان كلسترول خون و چربي خون تاثير بسزايي را دارد. وي
با اشاره به اينكه سيب داراي ويتامين A است و از اين جهت در افرادي كه دچار شبكوري
هستند موثر است، افزود: افراد ديابتي در شبكه چشم دچار اختلال تاري ديد هستند كه
اين ويتامين موجود در سيب بسيار كمككننده است. اين متخصص تغذيه گفت: سيب
منبع خوبي از آهن است و براي افراد كم خون توصيه ميشود. وي خاطرنشان كرد:
افراد ديابتي ميتوانند هر ميوهاي را مصرف كنند ولي چنان چه بعضي از ميوهها در
واقع منابع سرشاري از ويتامين C هستند بهتر است به صورت كنترل شده استفاده
شود.