خوراكيها
آشنايي با خواص هندوانه.31 فروردین - 93
آشنايي با خواص هندوانه.31 فروردین - 93
مغز دانه هندوانه به مقدار 35 گرم در روز براي درمان سوزش ادرار، زخم
مثانه، زخم معده، خش خش سينه، خونريزي سينه و تسكين سرفه موثر است و همچنين به
هضم غذا هم كمك ميكند و از پيري زود رس سلولهاي پوست نيز جلوگيري ميكند. هندوانه
يك ميوه بومي آفريقايي ست كه خوردن آن با دانهاش در جلوگيري از پيري زودرس تأثير
بسزايي دارد. هندوانه اين ميوه تابستاني، داراي خواص بيشماريست كه به نمونههايي
از آن اشاره شده است. آب هندوانه داراي ويتامينهاي A، B، C، 2B، PP و همچنين پروتئين، چربي،
قند، كلسيم، آهن، فسفر و گوگرد و.... ميباشد. دانههاي هندوانه هر چند از
نظر ويتامينهاي A، C ضعيف است ولي حاوي روي،
ويتامين E و چربيهاي ضروري ميباشد به
طور كلي امراضي كه هندوانه از بروز شان جلوگيري ميكند عبارتند از: سرطانهاي
پروستات، سينه،رحم، ريه و روده بزرگ و سموم بدن را دفع ميكند. وسواس را برطرف
ميكند. آب هندوانه همچنين
سموم بدن را از طريق ادرار،مدفوع و عرق دفع ميكند و نيز از لخته شدن خون هم
جلوگيري ميكند همچنين مغز دانه هندوانه به مقدار 35 گرم در روز براي درمان
سوزش ادرار، زخم مثانه، زخم معده، خش خش سينه، خونريزي سينه و تسكين سرفه موثر
است و همچنين به هضم غذا هم كمك ميكند و از پيري زود رس سلولهاي پوست جلوگيري ميكند. اشخاصي
كه به وسواس مبتلا هستند، چنانچه روزانه مقداري مرباي پوست هندوانه را كه با عسل
طبيعي تهيه شده است بخورند، حالت وسواس آنها برطرف خواهد شد. پوست سفيد داخل هندوانه براي زخم گلو و دهان بسيار
مؤثر است و همچنين بدليل داشتن مقدار زيادي سيترولين (نوعي اسيد آمينه) موجب گشاد
شدن سرخرگها ميشود و گردش خون را بهبود ميبخشد افرادي كه سرد مزاج هستند توجه
كنند كه هندوانه را با عسل يا شكر ميل كنند. در آخر، پيشنهاد ميكنيم هندوانه را بين دو
وعده غذايي تان ميل كنيد تا در هضم غذايتان اختلال ايجاد نشود.