هندوانه فشارخون را پايين مي‌آورد


هندوانه فشارخون را پايين مي‌آورد.17 فروردین - 93
بررسي‌هاي جديد پزشكان نشان مي‌دهد مصرف هندوانه مي‌تواند بر فشارخون آئورتي و ديگر پارامترهاي عروقي تاثير مثبت بگذارد. پزشكان دانشگاه فلوريدا در بررسي‌هاي خود دريافتند هندوانه به ميزان قابل توجهي مي‌تواند به كاهش فشارخون در افراد مبتلا به اضافه وزن در مواقعي كه در آرامش و يا حتي تحت استرس هستند، كمك كند. "آرتور فيگوئرا"، يكي از متخصصان در اين مطالعه گفت: فشار روي رگ آئورت كه بزرگترين رگ بدن است و همچنين روي قلب پس از مصرف آب هندوانه كاهش مي‌يابد.  در اين بررسي 13 مرد و زن ميانسال كه به چاقي و فشارخون بالا مبتلا بود مورد مطالعه قرار گرفتند. آرتور فيگوئرا گفت: اين يافته حاصل يك بررسي ساده است. به طور معمول در هواي سرد افراد بيشتري بر اثر حمله قلبي‌ جان خود را از دست مي‌دهند زيرا فشار ناشي از كاهش دما موجب افزايش فشارخون شده و قلب را مجبور مي‌كند كه براي ريختن خون به آئورت بيشتر فعاليت كند. وي افزود: براي شبيه‌سازي اين وضعيت يكي از دست‌هاي افراد شركت‌كننده در آب سرد قرار داده شد. همچنين فشارخون آنان در اين وضعيت اندازه‌گيري شد. علاوه بر اين به مدت شش هفته به تعدادي از آنان چهار گرم "آمينواسيد ال - سيترولين" و دو گرم "ال آرگينين" كه در هندوانه وجود دارد، داده شد. نتايج اين آزمايش‌ تاييد كرد كه مصرف هندوانه تاثير مثبتي بر كاهش فشارخون آئورتي و ديگر پارامترهاي عروقي دارد.